Πιτέρμπορο - Γουέστ Μπρομ 3-4 (1-1 κ.α., παρ.)

Πιτέρμπορο - Γουέστ Μπρομ 3-4 (1-1 κ.α., παρ.)

Gazzetta team
Πιτέρμπορο - Γουέστ Μπρομ 3-4 (1-1 κ.α., παρ.)

bet365

Η Γουέστ Μπρομ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (4-3) για να περάσει το εμπόδιο της Πιτέρμπορο και να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου. Εντυπωσιακός ο Φόστερ.

Με ζόρι, αρκετό ζόρι, η Γουέστ Μπρομ πέρασε το εμπόδιο της Πιτέρμπορο εκτός έδρας και βρέθηκε στη φάση των «16» του κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρέντινγκ (εκτός έδρας). Η ομάδα του Πιούλις χρειάστηκε ένα γκολ του Φλέτσερ για να πάει το ματς στην παράταση (1-1), αλλά και τον Φόστερ για να κερδίσει το ματς στα πέναλτι (4-3). Αλλωστε, αυτή ήταν η τέταρτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που πάει ένα ματς κυπέλλου στη ρώσικη ρουλέτα (ήταν η 3η πρόκριση).

Κακό το α' μέρος, με ελάχιστες φάσεις στις δυο εστίες. Η Πιτέρμπορο ήταν άψογα στημένη, δεν άφησε την αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και κράτησε εύκολα το μηδέν! Εξαιρετικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους γηπεδούχους, με τον Τέιλορ στο 55' να ανοίγει το σκορ! Οι «baggies» ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και στο 71' ήρθε η ισοφάριση με τον Φλέτσερ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε αγώνα κυπέλλου έπειτα το 2008! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν είχαν ουσία με τον Ροντόν και τον Μπεραχίνο να μη βρίσκουν δίχτυα! Το ματς πήγε στην παράταση, εκεί όμως δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι! Ο Φόστερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, νίκησε Σαμούελσεν και Ανγκολ, κάλυψε έτσι την αστοχία του Φλέτσερ κι έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα