Σίλβα σε παίκτες: «Για τη νίκη με δύναμη και πίστη»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα σε παίκτες: «Για τη νίκη με δύναμη και πίστη»!

bet365

Ο Σίλβα τόνωσε για τα καλά το ηθικό των παικτών του για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ζητώντας νίκη και δείχνοντάς τους ξανά πόσο τους πιστεύει: «Οι καλύτεροι και με νίκες μέχρι τέλους».

Ο Πορτογάλος - θέλοντας και να φτιάξει και άλλο την ψυχολογία των παικτών του αλλά και να τους... τσιτώσει - είχε σαν... κατεύθυνση μιλώντας τους την Τετάρτη στον Ρέντη ενόψει της ΑΕΚ πως «θα πρέπει να πάμε στο ματς αυτό με δύναμη και πίστη στις δυνατότητές μας. Εγώ σας λέω ξανά το πόσο σας πιστεύω. Κάντε και εσείς το ίδιο. Πιστέψτε στους εαυτούς σας και στο τι μπορείτε να κάνετε στην αναμέτρηση που έρχεται. Δεν πρέπει να νιώθουμε παραπάνω άγχος ή πίεση. Να λειτουργήσουμε σωστά επιθετικά και έχοντας έμπνευση και ουσία στο γήπεδο, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δούμε σοβαρά και τον αγώνα αυτόν με την ΑΕΚ και γενικά να κάνουμε αυτά που πρέπει»!

Ο Μάρκο Σίλβα θύμισε στους παίκτες του και το εξής: «Δείτε την διαφορά στην βαθμολογία. Είμαστε οι καλύτεροι. Να το κρατήσουμε αυτό μέχρι τέλος. Να κερδίσουμε λοιπόν και στο ΟΑΚΑ. Να παραμείνουμε οι καλύτεροι έως το τέλος με νίκες... Έχουμε πετύχει ήδη πολλά αλλά μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε». Οι οδηγίες του Μάρκο Σίλβα έτσι και αλλιώς είναι σαφείς και δεν αλλάζουν και πολύ σε σχέση με την προσέγγιση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο 38χρονος Ίβηρας τεχνικός θέλει από την ομάδα του να μπει πολύ δυνατά στον αγώνα, να... τρέξει τον αντίπαλο και να επιχειρήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της από νωρίς.

Να έχει καλή και γρήγορη ανάπτυξη και γενικά να παίξει την μπάλα της δίχως νεύρα, εντάσεις και χωρίς να απαντήσουν σε τυχόν... προκλήσεις οι παίκτες του. Κάτι που είχε ζητήσει και πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ της μίας τελικής είναι κάτι που επιζητά να το δει και με ΑΕΚ αλλά και στο Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα