Χατζηνικολάου: «Έτσι τα φέρνει η ζωή»

Νίκος Τσιώκος
Χατζηνικολάου: «Έτσι τα φέρνει η ζωή»

bet365

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στο Gazzetta.gr για τον Πλατανιά, που τον ανέβασε στη Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του, τονίζοντας πως έτσι τα φέρνει η ζωή, ώστε να πρέπει να... πληγώσει τους Χανιώτες.

Υπό τις οδηγίες του ο Πλατανιάς πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος οδήγησε τους Χανιώτες από την Football League στα μεγάλα σαλόνια τη σεζόν 2011-2012.

Πλέον, θα τεθεί αντίπαλος με τους Κρητικούς ως τεχνικός του Πανθρακικού, τη στιγμή που καλείται να τους... πληγώσει οπωσδήποτε, αφού οι ακρίτες παίζουν το... τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση παραμονή.

Ωστόσο, έτσι τα φέρνει η ζωή, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μιλώντας στο Gazzetta.gr, όπου παραδέχτηκε τα φίλα προσκείμενά του συναισθήματα στον Πλατανιά και τόνισε πως πάντα παρακολουθούσε την πορεία του.

Ακόμη, πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» των Χανιών αδικούν τον εαυτό τους με τη βαθμολογική τους θέση, ενώ για το προσεχές παιχνίδι θεωρεί ότι οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν πάθος και ψυχή, όπως έγινε και στο ματς με τον Λεβαδειακό, καθώς και να έχουν τη βοήθεια των φιλάθλων για να πάρουν τη νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες υπάρχουν.

Κόουτς έχετε ζήσει ωραίες στιγμές με τον Πλατανιά. Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό, όταν βλέπετε ότι είναι ο προσεχής σας αντίπαλος;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία ομόδα που παλεύει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να διατηρήσει όποια ελπίδα έχει για την παραμονή και κοτιάζω μόνο αυτή. Σίγουρα έχω θετικά συναισθήματα από τον Πλατανιά, αλλά τώρα είμαι στον Πανθρακικό και θα κοιτάξω να κερδίσω και την ομάδα του Πλατανιά.

Πάντα έβλεπα και παρακολουθούσα τον Πλατανιά, έχω επαφές με τους ανθρώπους τους συλλόγου, αλλά τώρα είμαι σε μία ομάδα που πασχίζει για την παραμονή και θα πρέπει να κερκίσει αν θέλει να διατηρήσει την ελπίδα να σωθεί. Έχω συναισθήματα φίλα προσκείμενα προς τον Πλατανιά, αλλά τι να κάνουμε!

Έτσι τα φέρνει η ζωή ε;

Ναι.

Από εκεί και πέρα, τι πρέπει να προσέξει ο Πανθρακικός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα;

Ο Πλατανιάς, με το υλικό που έχει, αδικεί τον εαυτό του. Θα έπρεπε να είναι πιο πάνω στη βαθμολογία, έχει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι καλός ειδικά μεσοεπιθετικά. Εμείς θα πρέπει να καταβάλουμε πάθος και ψυχή και μαζί με τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουμε μία ωραία ατμόσφαιρα με θετική αύρα για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Τέλος, έχει παίξει ρόλο στη θέση του Πανθρακικού το γεγονός ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του;

Ναι. Πέρυσι ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Φέτος δεν μπόρεσε να το καταφέρει αυτό. Έστω και προς το τέλος πρέπει να αλλάξει αυτό, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για να σωθούμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα