Νέα κρούση από Πλατανιά σε Παράσχο

Δημήτρης Τομαράς
Νέα κρούση από Πλατανιά σε Παράσχο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο Πλατανιάς έκανε ξανά κρούση στον Γιώργο Παράσχο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Θετικός σε πρώτη φάση ο τεχνικός των Χανιωτών.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, στον Πλατανιά... κηνυγούν την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του συλλόγου. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι του έγινε νέα κρούση και πως μετέφεραν να αναλάβει εν λευκώ την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, του ξεκαθάρισαν ότι μπορεί να ανανεώσει με ό,τι συμβόλαιο θέλει και πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό δείχνοντας την επιθυμία τους να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν, ως αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει κάνει.

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι ο Παράσχος είναι θετικός σε πρώτη φάση, με τους Κρητικούς να αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα