Δέλλας: «Περάσαμε άξια, το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Δέλλας: «Περάσαμε άξια, το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Δέλλας: «Περάσαμε άξια, το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Ο Τραϊανός Δέλλα μοίρασε μπράβο στους παίκτες αλλά έστρεψε το βλέμμα όλων στον Ατρόμητο στην σωτηρία της ομάδας.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε διπλά παιχνίδια να προκρίνεσαι με τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 ήταν ύπουλο σκορ και αποδείχθηκε σήμερα σε ένα κλειστό παιχνίδι, ήταν φανερό πως το πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Ειδικά εμείς που θα θέλαμε μετά 2. Εμείς πετύχαμε πρώτοι το γκολ και στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος και για αυτό πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο και άξια πέρασαν. Ο κόσμος έδωσε ώθηση στα παιδιά. Πρώτη φορά το αισθάνθηκα έτσι το γήπεδο και το ίδιο θέλω να δω και το Σάββατο, όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ειναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε τελικούς τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε. Αυτό το παιχνίδι για εμένα έχει περάσει, κοιτάω το ματς του επόμενου Σαββάτου».

Για το αν βοηθάει η πρόκριση στην ψυχολογία: «Σίγουρα βοηθάει. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων για να μπορούμε να δουλεύουμε. Με μία νίκη δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή με μία ήττα να χάνεσαι για πολύ καιρό. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλω να σταθώ στα παιδιά που δεν παίζουν. Αυτά τα παιδιά κρατούν την καλή αύρα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά τους και με εμένα εδώ θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν».

Για το αν είναι η καλύτερη του στιγμή στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα και τον Ατρόμητο να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να λέμε για μαύρες στιγμές ή καλές στιγμές. Για μαύρες, μάλλον, μπορούμε να λέμε, ήταν μαύρη στιγμή αυτή για εμένα και την ομάδα(σ.σ. ΑΕΚ) εδώ στο Περιστέρι Το ποδόσφαιρο προχωράει, πρέπει να βλέπεις μπροστά. Να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση».

Best of internet