Πράνιτς: «Η χρονιά τελείωσε»

Νίκος Μαρούδας
Πράνιτς: «Η χρονιά τελείωσε»

bet365

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Ντάνιελ Πράνιτς τονίζοντας πως μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο η χρονιά έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό.

Μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και την Μπριζ, αλλά και το χάσιμο κάθε πιθανότητας διεκδίκησης του πρωταθλήματος, στον Παναθηναϊκό είχαν ως μοναδικό στόχο το Κύπελλο. Ένας στόχος που χάθηκε στο Περιστέρι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Πλέον για τους «πράσινους» ουσιαστικά δεν έχει μείνει τίποτα, κάτι που ανέφερε και ο Ντάνιελ Πράνιτς τονίζοντας πως η χρονιά τελείωσε εδώ.

Αναλυτικά ο Κροάτης μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι δυνατή ομάδα έκανε δύο ευκαιρίες εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε και να σκοράρουμε. Όταν χάνεις δεν έπαιξες καλά. Όσο θετικά και αν θέλεις να δεις τα πράγματα η χρονιά έχει τελειώσει. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αλλά όσο και να μην θέλεις να το δεις, αυτό ισχύει».

Για το τι έφταιξε: «Δε νομίζω πως πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε καλά, δεν δείξαμε πως θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Ο κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι έτοιμος για να δώσει και τις απαντήσεις στον προπονητή και δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Για το αν κρίθηκε στο πρώτο ματς η πρόκριση: «Έπρεπε να είχαμε σκοράρει στον πρώτο αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω χάσει δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και ότι δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε φέτος να το κάνουμε του χρόνου. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και προσωπικά πιστεύω σε αυτή την ομάδα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα