Στο πλευρό της Ντένιας ο Τάσος Παπάζογλου

Gazzetta team
Στο πλευρό της Ντένιας ο Τάσος Παπάζογλου

bet365

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού βοήθησε την 28χρονη κοπέλα λόγω της σχέσης του με την Ζάκυνθο εξαιτίας της φίλης του.

Η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωσή της ήταν τεράστια. Μέσα σε λίγες μέρες οι Ελληνες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ για τη Ντένια ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί στην Βοστώνη!

Μάλιστα υπήρξε κινητοποίηση από τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Τάσο Παπάζογλου ο οποίος έχοντας δίπλα του και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη βοήθησαν πάρα πολύ τη νεαρή κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα η κοπέλα του Τάσου Παπάζογλου κατάγεται από την Ζάκυνθο και γνωρίζει προσωπικά τη Ντένια με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί άμεσα ο αμυντικός του Παναιτωλικού.

Ολοι οι Ζακυνθινοί ευχαρίστησαν προσωπικά τον Τάσο Παπάζογλου για την κινητοποίησή του σε όλο τον ποδοσφαιρικό χώρο και κυρίως η κίνηση του φίλου του Βασίλη Τοροσίδη όπου μετά από έκκληση βοήθειας του Τάσου έκανε τα πάντα για να βοηθήσουν την Ντένια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα