Το σκεπτικό για τον Μάνταλο

Το σκεπτικό για τον Μάνταλο

Θοδωρής Βασίλης
Το σκεπτικό για τον Μάνταλο

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε ο Πέτρος Μάνταλος να εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε μια απόφαση που έγινε θέμα συζήτησης.

Η απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ να δηλώσει τον Πέτρο Μάνταλο να εκτίσει κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε το θέμα συζήτησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Όπως αποφάσισε ο Ουρυουγουανός τεχνικός ο αρχηγός της Ένωσης θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τους «πράσινους», αλλά και από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πογέτ σκέφτηκε πως δεν γίνεται η ΑΕΚ να πάει με τρεις βασικές απουσίες στον αγώνα του Καυτανζογλείου αφού θα απουσιάσουν οι Γκάλο και Αραβίδης κι έτσι αποφάσισε ο Μάνταλος να μείνει εκτός στα άλλα δύο παιχνίδια που θα μπορούσε να εκτίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα