ΑΕΚ: Δύσκολα ο Μπαρμπόσα στο ντέρμπι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Δύσκολα ο Μπαρμπόσα στο ντέρμπι

bet365

Δίχως να συμμετέχει στην προπόνηση της Τρίτης (9/2), ο Έλντερ Μπαρμπόσα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι του Σαββάτου (13/2) με τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α.

Η προπόνηση της Τετάρτης (10/2) είναι η πλέον κρίσιμη για τον Πορτογάλο εξτρέμ της Ένωσης, αφού τότε θα φανεί αν είναι σε θέση να διεκδικήσει τις πιθανότητες του να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Δεδομένου πως ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν θα τον χρησιμοποιήσει, δίχως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της υποτροπής, ο Μπαρμπόσα πρέπει να προλάβει τις επόμενες τρεις προπονήσεις της ΑΕΚ για να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Τούτο φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, με τα ασφαλή συμπεράσματα να βγαίνουν σε κάθε περίπτωση μετά τη σημερινή μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα