Την Τετάρτη η επιστροφή Ιντέγιε στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Την Τετάρτη η επιστροφή Ιντέγιε στον Ρέντη

bet365

Ο Ιντέγιε Μπράουν δεν πρόλαβε να γυρίσει εγκαίρως για την προπόνηση της Τρίτης στον Ρέντη, από την στιγμή που όπως σας γράψαμε χθες είναι στην Αγγλία.

Ο Νιγηριανός άσος - όπως σας είχαμε μεταφέρει από χθες - αξιοποίησε το ρεπό της Δευτέρας για να μεταβεί στην Αγγλία, έχοντας πάρει άδεια από την ομάδα του Ολυμπιακού. Το ταξίδι του είχε να κάνει με προσωπικές του υποθέσεις.

Ο Ιντέγιε Μπράουν δεν πρόλαβε να γυρίσει την Τρίτη εγκαίρως για την προπόνηση. Ήταν φυσικά δικαιολογημένα απών. Αναμένεται απόψε στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας από αύριο Τετάρτη.

Σχετικά με τον Εστέμπαν Καμπιάσο από πλευράς ερυθρόλευκων προκύπτει πως φουλάρει για τα καλά και πως η ετοιμότητά του θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο για την ΑΕΚ. Ο Ερνάνι παραμένει εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα