Εκτός για 1,5 μήνα ο Κόλα

Εκτός για 1,5 μήνα ο Κόλα

Νίκος Τσιώκος
Εκτός για 1,5 μήνα ο Κόλα

bet365

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για τον Κόλα επιβεβαιώθηκαν, ο παίκτης υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα.

Λόγο για θλάση έκαναν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Βέροιας για τον τραυματισμό του Ρότζερς Κόλα. Ο 26χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις και έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου.

Έτσι, θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 1,5 μήνα χάνοντας σχεδόν όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Από εκεί και πέρα, επικρατεί ευφορία στη «βασίλισσα του Βορρά», μετά τη νίκη επί της Καλλονής και, πλέον, η προσοχή στρέφεται στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ενόψει αυτού στη λίστα με τους τραυματίες παραμένουν οι Ρομπέρτο Μπατιόν, Τζαμέλ Αμπντούν, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, Αλέξανδρος Βεργώνης, Σωτήρης Μπαλάφας, οι οποίοι συνέχισαν την αποκατάστασή τους.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής της μπάλας. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το πρωί της Τετάρτης (10/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα