Ολυμπιακός: Πρώτος στο... Champions League των φιλάθλων! (pic)

Ολυμπιακός: Πρώτος στο... Champions League των φιλάθλων! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρώτος στο... Champions League των φιλάθλων! (pic)

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέχουν αυτήν την στιγμή την πρωτιά στην ψηφοφορία του Eurosport - που είναι σε εξέλιξη - για τους τοπ φιλάθλους.
Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες το Eurosport κάνει δύο ψηφοφορίες. Μία για τους καλύτερους οπαδούς σε πέντε τοπ πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία) και άλλη μία που αφορά στην υπόλοιπη Ευρώπη (σ.σ. και στην οποία μετέχουν και οι Πειραιώτες). Ο Ολυμπιακός από εκεί που ήταν τρίτος στο γκάλοπ για τους κορυφαίους οπαδούς πλην των πέντε κορυφαίων Λιγκών, τώρα είναι πρώτος από τους 20 της λίστας, έχοντας στην δεύτερη θέση τον Ερυθρό Αστέρα.
Από την πρώτη ψηφοφορία θα προκύψουν 15 ομάδες (τρεις από κάθε πρωτάθλημα) και από την δεύτερη άλλες 5. Στην επόμενη φάση της ψηφοφορίας του Eurosport θα έχει 20 ομάδες, με την ψηφοφορία να διαρκεί από την προσεχή Πέμπτη έως την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα