ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Λέοβατς, νοκ άουτ οριστικά ο Μυστακίδης

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Λέοβατς, νοκ άουτ οριστικά ο Μυστακίδης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Λέοβατς, νοκ άουτ οριστικά ο Μυστακίδης

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, από την οποία απείχε και πάλι ο Γιάννης Μυστακίδης.

Το ευχάριστο με τον Λέοβατς έχει να κάνει με την συμμετοχή του σε ένα κομμάτι του βασικού προγράμματος, χωρίς να σημαίνει ότι είναι 100% για να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης, ενώ δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις, ότι μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Το δεύτερο ως ενδεχόμενο είναι αρκετά πιθανό να γίνει πράξη αν και ο Ιγκόρ Τούντορ και το υπόλοιπο τιμ θέλουν ο Κροάτης αμυντικός να μπει σιγά σιγά και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αντίθετα, για άλλη μια ημέρα, ο Γιάννης Μυστακίδης παρέμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία καθότι οι ενοχλήσεις στο πέλμα, όπου τραυματίστηκε έπειτα από χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο δεν είχαν υποχωρήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παρουσίας του στο ματς της Πέμπτης.

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήραν μέρος ο Στέλιος Κίτσιου που ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές, μαζί με τον Μιγκέλ Βίτορ. Οι δυο τους ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι ο Χάρης Χαρίσης ειδικό ατομικό πρόγραμμα επανένταξης με μπάλα

Το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο Ίγκορ Τούντορ περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και εξάσκηση στην τακτική, τις τοποθετήσεις και την κυκλοφορία της μπάλας.

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος κοντράρονται στην Τούμπα την Πέμπτη, για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο 1.98 στη Novibet, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Πανιώνιο θα γίνει την Τετάρτη (12:00) στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα