«Πρώτος στόχος της Λεβερκούζεν ο Φορτούνης»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτος στόχος της Λεβερκούζεν ο Φορτούνης»

bet365

Η Λεβερκούζεν έχει - σύμφωνα με γερμανικές πηγές - ως πρώτο της στόχο για το καλοκαίρι τον Φορτούνη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το... τσεκάρισμά του στο Φάληρο.

Από χθες σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν και το γεγονός πως scout της βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τον Κώστα Φορτούνη.

Μία ημέρα μετά ήρθε η επιβεβαίωση από τους Γερμανούς. Όπως προκύπτει ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν την πρόθεση να ξεκινήσουν τις συζητήσεις από τα 4 εκατ. ευρώ. Βέβαια οι απαιτήσεις των Πειραιωτών για έναν παίκτη σαν τον Φορτούνη είναι πολύ πιο υψηλές.

Τον Φορτούνη η Λεβερκούζεν τον έχει τσεκάρει ξανά, όπως και τον Παϊτίμ Κασάμι και ενώ προκύπτει και ότι κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις από την ομάδα του Σίλβα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα