Περνίς: «Έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Απόστολος Παγώνης
Περνίς: «Έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ντούσαν Περνίς με δηλώσεις του χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) με τον ΠΑΟΚ δύσκολη, όμως θεωρεί πως ο Ηρακλής έχει τα φόντα και την ομάδα να κερδίσει τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Γηραιού με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το ματς του πρώτου γύρου όταν απέκρουσε το πέναλτι του Μπερμπάτοφ, αλλά και γι' αυτό της Τούμπας. «Δεν έχει να κάνει με καμιά αγωνιστική κόντρα που έχω με τον Μπερμπάτοφ από το πρώτο παιχνίδι εξαιτίας του πέναλτι. Το μοναδικό ζητούμενο είναι να κερδίσει η ομάδα μας αυτό το παιχνίδι. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι και πόσο πολύ το θέλουν οι οπαδοί μας και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Ασφαλώς και θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Εμείς όμως έχουμε και την ομάδα και τα φόντα για να τα καταφέρουμε».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα είπε: «Ήταν ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να το κερδίσουμε, καθώς χρειαζόμασταν πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας, ήρθαν και καινούργιοι παίκτες, θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα