Τζήλος στην Τούμπα, Μήτσιος στο Περιστέρι

Gazzetta team
Τζήλος στην Τούμπα, Μήτσιος στο Περιστέρι

bet365

Ο Θανάσης Τζήλος θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και ο Χρήστος Μήτσιος το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στους επαναληπτικούς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν πάρει τα εισιτήρια για τους «4» του Κυπέλλου και αυτή την εβδομάδα ξεκαθαρίζουν οι επόμενες δύο ομάδες που θα περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο 1-1 της Νέας Σμύρνης και ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό στο 0-0 της Λεωφόρου. Η ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων.

Το ματς της Τετάρτης στο Περιστέρι θα σφυρίξει ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Τάτση και Μερκενίδη. Στο ματς της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Καραϊσαρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα