Επιμένει για Τσόρι και Καμπιάσο η Ρίβερ

Επιμένει για Τσόρι και Καμπιάσο η Ρίβερ

Gazzetta team
Επιμένει για Τσόρι και Καμπιάσο η Ρίβερ

bet365

Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Εστεμπάν Καμπιάσο, με τους «εκατομμυριούχους» να επιθυμούν να επαναπατρίσουν τους δύο «ερυθρόλευκους».

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τους Τσόρι Ντιμίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς σύμφωνα με τη «SportDay», δημοσιεύματα από την Αργεντινή έμπλεξαν τους «εκατομμυριούχους» με τους δύο άσους του Ολυμπιακού.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη κρούση από την Αργεντινή στα γραφεία των «ερυθρολεύκων», ενώ και οι Πειραιώτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τους παραχωρήσουν.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικού.

Υπενθυμίζεται όμως, πως και οι δύο έχουν εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία τους να κλείσουν την καριέρα τους στην Αργνετινή, φορώντας τα χρώματα της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα