Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάνταλος

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάνταλος

Gazzetta team
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μάνταλος

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος αντίκρισε την 7η κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής μέσος θα χρειαστεί να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ.

Τις υπηρεσίες του Πέτρου Μάνταλου θα στερηθεί σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς ο κεντρικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» αντίκρισε την 7η κίτρινη κάρτα του στο Περιστέρι.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικού.

Το πρόγραμμα της Ένωσης περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις το επόμενο διάστημα και πλέον ο Ουρουγουανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει μέσα στις επόμενες μέρες σε ποιες δύο από τις ερχόμενες αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης δεν θα μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον 24χρονο μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα