Τα χρόνια πολλά στον Νέτο και ο Αρβανιτίδης (pics)

Τα χρόνια πολλά στον Νέτο και ο Αρβανιτίδης (pics)

Νίκος Τσιώκος
Τα χρόνια πολλά στον Νέτο και ο Αρβανιτίδης (pics)

bet365

Ο Ντάρσι Νέτο έχει γενέθλια, με τον γιο του να του εύχεται χρόνια πολλά με ξεχωριστό τρόπο στο γήπεδο. Στις κερκίδες ο Αρβανιτίδης.

Τα 35 χρόνια ζωής συμπλήρωσε την Κυριακή (7/2) ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1981 και γιόρτασε στο γήπεδο, αφού η Βέροια υποδέχτηκε την Καλλονή. Ωστόσο, είχε την τιμητική του, καθώς του ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο ο γιος του, με τον οποίο βγήκε και φωτογραφία, καθώς κρατούσε στην κερκίδα ένα μεγάλο χαρτί που έγραφε στα αγγλικά: «Χρόνια πολλά μπαμπά Νέτο». Πάντως, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν το καλύτερο δώρο, ενώ και ο ίδιος ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και βοήθησε και μεσοεπιθετικά.

Στις κερκίδες ο Αρβανιτίδης

Από εκεί και πέρα, στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας βρέθηκε και ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της «βασίλισσας του Βορρά» παρακολούθησε το ματς της πρώην ομάδας του, ενώ παρών ήταν, όπως σε κάθε ματς, και ο νυν ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Ημαθίας, Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα