«Δεν θα μας επηρεάσει, νίκη με ΟΣΦΠ»

Gazzetta team
«Δεν θα μας επηρεάσει, νίκη με ΟΣΦΠ»

bet365

Οι Γιάκομπ Γιόχανσον και Δημήτρης Κολοβέτσιος πιστεύουν ότι η ΑΕΚ θα επηρεαστεί από την ήττα στο Περιστέρι και θα είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Ενωση μετρούσε εννιά σερί νίκες αλλά ο Ατρόμητος την... προσγείωσε με το 1-0. Αποτέλεσμα φυσιολογικό με βάση την κακή απόδοση των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι όμως δεν θα επηρεαστούν, όπως είπε ο Σουηδός μέσος.

«Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και πολύ δυνατά. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω τον λόγο, θα πρέπει να τον αναλύσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι μας πίεσε, μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε όσο καλά παίξαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μας βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε και ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη. Μετά από εννιά νίκες και καλό ποδόσφαιρο, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα μπούμε για να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το σημερινό αποτέλεσμα», είπε ο Γιόχανσον, με τον οποίο συμφώνησε και ο Κολοβέτσιος.

«Ξέραμε ότι θα έρθουμε σε μία σκληρή έδρα. Ο Ατρόμητος, λόγω της βαθμολογικής του κατάστασης, ξέραμε ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν πήγαν καλά τα πράγματα, δεν αποδώσαμε το ποδόσφαιρο που αποδίδαμε. Ξέραμε ότι θα κρινόταν στο γκολ το ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια, δεν σκοράραμε μετά. Έτσι είναι, συνεχίζουμε. Θεωρώ ότι αν σκοράραμε πρώτοι, το παιχνίδι θα γινόταν πιο εύκολο για μας. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε, ο Ατρόμητος δυστυχώς έβαλε ένα γκολ και πήρε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η ήττα. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ξέρει και ο κόσμος μας τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτό το σερί, το θέμα είναι πόσο δυνατοί είμαστε τώρα για να το δείξουμε την επόμενη αγωνιστική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα