Σίλβα: «Συμπαγής άμυνα, δίκαιη νίκη»

Σίλβα: «Συμπαγής άμυνα, δίκαιη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Συμπαγής άμυνα, δίκαιη νίκη»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη συμπαγή άμυνα και τη χαρακτήρισε δίκαιη.

Στο γρήγορο γκολ και στη σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τη χαρακτήρισε δίκαιη και την απέδωσε στη συμπαγή άμυνα των Πειραιωτών.

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και τον κόσμο που ήρθε εδώ να μας στηρίξει. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις και τους ευχαριστούμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολα.

Εμείς μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε το γκολ και μετά ο αντίπαλος αντέδρασε καλά. Όμως, εμείς με τη συμπαγή μας άμυνα δεν του επιτρέψαμε να απειλήσει. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, αλλά ήταν δίκαιη η νίκη για την ομάδα μου», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα