Στα... παλιά λημέρια ο Βιγιαφάνιες!

Gazzetta team
Στα... παλιά λημέρια ο Βιγιαφάνιες!

bet365

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» λέει ο λαός και αυτό απέδειξε ο Λούκας Βιγιαφάνιες με την παρουσία του στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναιτωλικού ενόψει Πανιωνίου! Ο Αργεντίνος πήρε και το βραβείο του MVP για το ματς με την Καλλονή!

Μόλις μία μέρα μετά το (όχι και το καλύτερο δυνατό) ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Λούκας Βιγιαφάνιες γύρισε στα... παλιά λημέρια. Η αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς της Δευτέρας στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και ο Αργεντίνος άσος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τους μέχρι πριν μια εβδομάδα συμπαίκτες του. Άλλωστε εκκρεμούσε και μια βράβευση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρέλαβε το βραβείο του MVP για το ματς με την Καλλονή από τους πρώην συμπαίκτες του δια χειρός του αρχηγού της ομάδας μας Γιώργου Κούσα και φυσικά έβγαλε μαζί τους μια αναμνηστική φωτογραφία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα