Χωρίς Τσόρι αλλά σε θέση... μάχης για ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς Τσόρι αλλά σε θέση... μάχης για ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τσόρι δεν κρίθηκε απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τέθηκε εκτός. Τι αποστολή επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Εκτός προγράμματος έμειναν οι Ερνάνι και Καμπιάσο, οι οποίοι αναμένεται να μπουν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό από την ερχόμενη εβδομάδα. Off τέθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες, που είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Στην αποστολή δεν μπήκε ούτε ο Λεάντρο Σαλίνο. Αντίθετα συμπεριελήφθη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ως μία επιβράβευση για την πολύ καλή του εικόνα στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα. Στους εκλεκτούς είναι και ο Αλμπέρτο Μποτία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα