Στην αποστολή Βιγιαφάνιες και Ευαγγέλου

Στην αποστολή Βιγιαφάνιες και Ευαγγέλου

Νίκος Μαρούδας
Στην αποστολή Βιγιαφάνιες και Ευαγγέλου

bet365

Πρώτη για τον Λούκας Βιγιαφάνιες κόντρα στην Ξάνθη, με τον Αργεντινό να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μέσα και ο νεαρός Ευαγγέλου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον Αντρέα Στραματσόνι να παίρνει στην αποστολή και τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο Ευαγγέλου, με δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει στα στόπερ.

Εκτός έμεινε ο Εβανζελίστα που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία, όπως και οι Μπεργκ, Μαμούτε, Τελάντερ, Σάντσεθ που έκαναν ατομικό και θεραπεία. Εκτός και ο Μέστο που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ στη διάθεση του Ιταλού δεν είναι και οι τιμωρημένοι Αμέντ, Κουτρουμπής.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 21η αγωνιστική στη SuperLeague Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Εσιέν, Βλαχοδήμος, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα