Μπεργκ: «Ελπίζω να προλάβω το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο»

Μπεργκ: «Ελπίζω να προλάβω το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπεργκ: «Ελπίζω να προλάβω το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο»

bet365

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τo ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Σουηδίας.

Ο φορ του Παναθηναϊκού έλαβε σχετική άδεια από τους «πράσινους» προκειμένου να εξεταστεί από τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Σουηδίας.

Ο Μάρκους Μπεργκ παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και με την σύμφωνη γνώμη του τριφυλλιού ταξίδεψε στην πατρίδα του.

«Ελπίζω πως θα είμαι υγιής στο υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ήμουν με τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Σουηδίας, Ρίκι Ντάχαν στο Μάλμε και ακολούθησα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ήταν καλό που έγινε ενόψει Euro. Το πιο σημαντικό είναι πως χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να αποθεραπευτώ.

Μολονότι πρόκειται για μικροτραυματισμούς κάποιες φορές απαιτείται χρόνος για να αποθεραπευθείς πλήρως. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες να ξανασυμβεί».

Ο Μπεργκ παράλληλα δήλωσε πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επικοινωνία ανάμεσα στον Αντρέα Στραματσόνι και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Έρικ Χαμρέν αναφορικά με την πορεία της υγείας του.

«Έχω καλή επικοινωνία με τον προπονητή. Ήταν ο πρώτος που μου είπε να προσέχω. Στη συνέχεια είπε να πάρω όσο χρόνο χρειάζομαι».

Ο 29χρονος φορ συμπλήρωσε πως δίνει αγώνα δρόμου για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο την επόμενη Τετάρτη.

«Έχασα τα τελευταία δύο παιχνίδια και θα λείψω και από το αυριανό. Έχουμε στη συνέχεια το ματς Κυπέλλου, όπου ελπίζω να αγωνιστώ. Ελπίζω πως δεν θα έχω άλλα προβλήματα στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα