Αμφίβολοι για Ατρόμητο Κορδέρο και Βάργκας

Αμφίβολοι για Ατρόμητο Κορδέρο και Βάργκας

Gazzetta team
Αμφίβολοι για Ατρόμητο Κορδέρο και Βάργκας

bet365

Ο Πογιέτ είδε τους Κορδέρο και Βάργκας να εγκαταλείπουν τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο μεν Ισπανός έχει ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και ο δε, Βενεζουελάνος, αποχώρησε από το πρόγραμμα με διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής.

Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέχρι και την ημέρα του αγώνα με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, όμως δεν παύει να βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Στα υπόλοιπα της σημερινής προπόνησης, ο Μπαρμπόσα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σοϊλέδης που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του «Καυτανζογλείου» θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο τη Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα