Τσιστιακόφ: «Ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από τον Ολυμπιακό»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσιστιακόφ: «Ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από τον Ολυμπιακό»

bet365

Οι Ρώσοι ασχολούνται με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στέκονται στις 18 νίκες και 1 ισοπαλία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα...

Η ιστοσελίδα «sportXL» προσπαθεί να αναλύσει την φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι παρόμοιες πορείες δεν έχουν ομάδες, όπως η Μπάγερν στη Γερμανία, η Παρί στη Γαλλία ή ακόμη και η Σέλτικ στην Σκοτία.

Υπάρχουν πολλές αιχμές και σχόλια για την ερυθρόλευκη κυριαρχία στο ελληνικό πρωτάθλημα με αναφορές στο παρασκήνιο και τις δικαστικές περιπέτειες του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμη και στην παρουσία δεκάδων ξένων ποδοσφαιριστών όλα αυτά τα χρόνια και την συμμετοχή μόλις δύο Ελλήνων (Σιόβας, Φορτούνης) στέκονται οι Ρώσοι, που φιλοξενούν δηλώσεις του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος εργάστηκε για 1,5 χρόνο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

«Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται και υπάρχει μία μόνο εντολή: Ολυμπιακός. Όταν πήγα εκεί για να εργαστώ και άκουγα διάφορες ιστορίες, σκέφτηκα ότι ήταν απλά δικαιολογίες και κλαψούρισμα όσων ανθρώπων δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Νόμιζα πως έβρισκαν συνωμοσίες για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα, ότι στην πραγματικότητα υπάρχει από πίσω ένα ολόκληρο σύστημα για την συγκεκριμένη ομάδα, έτσι ώστε εγγυημένα να παίρνει στο τέλος το πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα