Οι εξελίξεις με Ολιμπά και Δασκαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Οι εξελίξεις με Ολιμπά και Δασκαλάκη

bet365

Ο Ολιμπά πλέον προπονείται μόνος του και σε άλλες ώρες από την ομάδα του Πλατανιά. Ο πιτσιρικάς Δασκαλάκης αναμένεται να κλείσει.

Στα... άκρα πηγαίνουν για ακόμα μία φορά οι σχέσεις του Πλατανιά με τον Ολιμπά. Ο πορτιέρε από την Μαρτινίκα λόγω των πειθαρχικών του παραπτωμάτων και των προβλημάτων που έχει επιφέρει στην ομάδα είναι από... πέρυσι... φευγάτος.

Αυτό το διάστημα ο Κέβιν Ολιμπά κάνει ατομικές προπονήσεις και σε άλλες ώρες από την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θα ισχύσει έως ότου βρεθεί η χρυσή τομή για να φύγει. Όσο για τον νεαρό γκολκίπερ, Τάσο Δασκαλάκη, πρόκειται να κλείσει άμεσα στον Πλατανιά. Ο 20χρονος Χανιώτες έχει ξεπηδήσει από τους Νέους του Εργοτέλη και έχει παίξει σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου. Ο Δασκαλάκης ήταν ξανά στον Πλατανιά και συγκεκριμένα το 2011 προτού φύγει για το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα