ΠΑΟΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Μπερμπάτοφ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Μπερμπάτοφ

bet365

Ο Βούλγαρος επιθετικός προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς προσφέροντας 100 μερίδες φαγητού στους οδηγούς που έχουν εγκλωβιστεί στον Προμαχώνα και δεν μπορούν να εισέλθουν, αλλά και να εξέλθουν από την Ελλάδα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν πρωταγωνιστεί μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Ο Βούλγαρος επιθετικός που ήταν ο πρώτος που «έσπασε» τα μπλόκα των αγροτών στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα προκειμένου να βρεθεί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος ενημερώθηκε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα από την κίνηση των αγροτών να κλείσουν όλες τις οδικές αρτηρίες της χώρας. Ο Μπερμπάτοφ, είδε κατά το πέρασμά του από τον Προμαχώνα αρκετούς επαγγελματίες οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι στα σύνορα. Ο έμπειρος επιθετικός μόλις έφτασε στην Θεσσαλονίκη ζήτησε να πάνε 100 μερίδες φαγητό στα Ελληνοβουλγαρικά και να δοθούν στους οδηγούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα