Διαδήλωση... στην εξέδρα για Τέρι!

Διαδήλωση... στην εξέδρα για Τέρι!

Κώστας Ζάλιαρης
Διαδήλωση... στην εξέδρα για Τέρι!

bet365

Ήταν λογικό να συμβεί και ο κόσμος της Τσέλσι έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει να βλέπει τον αρχηγό στην ομάδα... Στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ, ο Τέρι είχε συγκινητική στήριξη από τους οπαδούς.

Το απόγευμα της Κυριακής, μετά το ματς με την ΜΚ Ντονς για το Κύπελλο Αγγλίας, ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» ανακοίνωσε πως η ομάδα δεν προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πως παρά τη δική του θέληση, θ' αναγκαστεί να ολοκληρώσει αλλού την καριέρα του.

Η είδηση προκάλεσε την έκπληξη των οπαδών της Τσέλσι αλλά και την απογοήτευσή τους για τον χειρισμό από μεριάς της ομάδας, αν και τόσο η διοίκηση, όσο και ο Χίντινκ άφησαν ανοιχτό παράθυρο ανατροπής στην υπόθεση, λέγοντας πως όλα μπορούν ν' αλλάξουν τους επόμενους μήνες.

Το βράδυ της Τετάρτης, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι οπαδοί των Πρωταθλητών στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «Vicarage Road», φώναζαν συνεχώς τ' όνομα του Τζον Τέρι, τον χειροκροτούσαν σε κάθε επαφή του με τη μπάλα, έστελναν μήνυμα στους ανθρώπους του συλλόγου να του δώσουν νέο συμβόλαιο και να παραμείνει η σημαία στον ιστό της, ενώ, δεν έλειψαν και τα υβριστικά συνθήματα προς τον τεχνικό διευθυντή, Μάικλ Εμενάλο...

Ο Τέρι από την πλευρά του, έδωσε όσα μπορούσε για να πάρει η Τσέλσι τη νίκη επί των «hornets», έφτασε να πιέζει και ο ίδιος στην επίθεση στα τελευταία λεπτά, ήταν σωστότατος και υπόδειγμα ποδοσφαιριστή που δεν παρατάει την προσπάθεια και μετά τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των φίλων των «μπλε» να τους ευχαριστήσει...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα