Παραιτήθηκε ο Ρέλλας από τον Παναιγιάλειο

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Ρέλλας από τον Παναιγιάλειο

bet365

Αποδεκτή, όπως αναμενόταν, έγινε η παραίτηση του Ρέλλα από την προεδρία της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, με το υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη πλέον να αναλαμβάνουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε έκτακτη συνεδρίαση των μελών των διοικητικών συμβουλίων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία και αποδέχτηκαν οι παρευρεθέντες.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και επειδή πρόθεση όλων των μελών τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι η ιστορική μας ομάδα να συνεχίζει να συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη ΠΑΕ και Ερασιτέχνη να αναλάβουν πρωτοβουλία για συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου και οριοθέτηση του πλάνου, βάσει του οποίου θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

Τέλος, καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ., να συμμετάσχει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, με σκοπό την ενημέρωση για την επόμενη μέρα τού συλλόγου μας».

H διοίκηση, τέλος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον τερματοφύλακα, Χρήστο Αθανασόπουλο για τον χαμό του πατέρα του: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Αθανασόπουλου για τον χαμό του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένειά του».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα