Μπλάζεβιτς: «Ταλαντούχος, αλλά άπειρος ο Τούντορ»

Μπλάζεβιτς: «Ταλαντούχος, αλλά άπειρος ο Τούντορ»

Gazzetta team
Μπλάζεβιτς: «Ταλαντούχος, αλλά άπειρος ο Τούντορ»

bet365

Οι δυσκολίες του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει θέμα στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς μίλησε για τις δικές του εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον κόουτς του «Δικεφάλου».

«Δεν είχα ποτέ προβλήματα στη Θεσσαλονίκη, αντίθετα έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Με είχαν υποδεχθεί 5000 στο αεροδρόμιο. Οι Ελληνες δένονται με το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Προβλήματα είχα μόνο στην Κροατία» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπλάζεβιτς στη «Slobodna Dalmacija». Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς στάθηκε και στα προβλήματα του Τούντορ, λέγοντας: «Λυπάμαι πολύ για τον Τούντορ. Είναι αναμφισβήτητα ένας ταλαντούχος κόουτς, ωστόσο βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Για να πετύχεις πρέπει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις με τους φιλάθλους. Η φιλοσοφία μου λέει, πως το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Είναι οι πιο σημαντικοί!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα