Βάζει στόχο τα ντέρμπι ο Μπαρμπόσα

Βάζει στόχο τα ντέρμπι ο Μπαρμπόσα

Gazzetta team
Βάζει στόχο τα ντέρμπι ο Μπαρμπόσα

bet365

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την κατάσταση του Έλντερ Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος ήδη νιώθει καλύτερα και όπως φαίνεται θα επιστρέψει πολύ νωρίτερα απ' ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

Το πρησμένο γόνατο του Μπαρμπόσα είχε δημιουργήσει πολλούς φόβους στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο ο Πορτογάλος από τη Δευτέρα (3/2) νιώθει καλύτερα, γεμίζοντας αισιοδοξία τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος θα τον ήθελε ετοιμοπόλεμο για τα ντέρμπι με Oλυμπιακό (13/2) και Παναθηναϊκό (28/2).

Σύμφωνα με την «Ώρα», παρότι ακόμα δεν υπάρχει ακριβής εκτίμηση για την ημερομηνία επιστροφής του, ο ίδιος ο Μπαρμπόσα, μιλώντας στους συμπαίκτες του, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στην αγωνιστική δράση και πλέον θεωρείται βέβαιη η παρουσία του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα