ΠΑΟΚ: Στην διάθεση του Σαββίδη η παραίτηση Βεζυρτζή

ΠΑΟΚ: Στην διάθεση του Σαββίδη η παραίτηση Βεζυρτζή

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στην διάθεση του Σαββίδη η παραίτηση Βεζυρτζή

bet365

Τελικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Βεζυρτζής κατέθεσε την παραίτηση του στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη υποστηρίζοντας ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να συνεχίσει στην διοίκηση του σωματείου.

Ο Νίκος Βεζυρτζής αφού ζύγισε τα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Λούμπος Μίχελ, αποφάσισε πως θα ήταν καλό για τον ίδιο να υποβάλει την παραίτησή του στον ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με επιστολή που απέστειλε στον ομογενή επιχειρηματία θέτει στην διάθεση του την παραίτηση του. Στην επιστολή αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Πλέον αναμένεται η αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα