Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τσέναμο

Δημήτρης Τομαράς
Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τσέναμο

bet365

Με απουσίες και προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της ομάδας της Ξάνθης. Πρόβλημα με τον προσαγωγό του ο Τσενάμο.
Το απόγευμα της Τρίτης η Ξάνθη έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σάββατο στις 19:30 η ακριτική ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την 21η αγωνιστική. Μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού στην προθέρμανση, το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στην κατοχή μπάλας.
Συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα οι Γουάλας - Δεμένικος, με τον τελευταίο να διανύει το τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του, συμμετέχοντας σε μέρη του κανονικού προγράμματος. Αντίθετα ο βασικός κίπερ Τσέναμο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα