Πρώτη με γκολ για Κλέσιο, Μουνιός

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με γκολ για Κλέσιο, Μουνιός

bet365

Οι νεοαποκτηθέντες Κλέσιο και Μουνιός έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ως παίκτες του Παναιτωλικού και μάλιστα με το... καλημέρα αμφότεροι βρήκαν δίχτυα.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού αποτελούν οι Κλέσιο Μπάουκε και Φαμπιάν Μουνιός. Οι δύο παίκτες ανακοινώθηκαν ανήμερα του αγώνα με την Καλλονή και την Τρίτη (2/2) έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα των Αγρινιωτών.

Μάλιστα, με το... καλημέρα έδειξαν αμφότεροι τις διαθέσεις τους, καθώς βρήκαν δίχτυα στο διπλό που έγινε στο τέλος της σημερινής προπόνησης.

Από αυτή απουσίαζε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια και θα επιστρέψει την Τετάρτη (3/2), ενώ ο Παπουτσογιαννόπουλους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία των «καναρινιών» για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon αύριο το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα