Ο Ριέρα δεν ξεχνά την ερυθρόλευκη υποδοχή!

Ο Ριέρα δεν ξεχνά την ερυθρόλευκη υποδοχή!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ριέρα δεν ξεχνά την ερυθρόλευκη υποδοχή!

bet365

Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο Άλμπερτ Ριέρα έχει ακόμα στο μυαλό του το πως τον είχαν υποδεχθεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Ο Ισπανός μέσος, που αποτέλεσε μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόπερ της Σλοβενίας.
Ο Ριέρα μίλησε στην ιστοσελίδα Εkipa24, δείχνοντας πως δεν ξέχασε ούτε το πέρασμά του από τους Πειραιώτες αλλά ούτε και το πως τον είχε υποδεχθεί ο κόσμος: «Τότε, ήμουν η πρώτη μεταγραφή του νέου προέδρου, του οποίου στόχος ήταν να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα, έβγαλα αρκετά χρήματα και είχα ένα μεγάλο συμβόλαιο, που ήταν ρεκόρ. Στο αεροδρόμιο με περίμενε περίπου 5000 κόσμος και ήταν πραγματικά πολύ όμορφα. Από την άλλη, όλο αυτό με γέμισε πολύ μεγάλες ευθύνες. Πάντως, εκείνη την σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα», τόνισε σχετικά ο Άλμπερτ Ριέρα. Τόνισε πως στο μυαλό του έχει ακόμα κάποιες ελληνικές λέξεις και πως η χειρότερή του εμπειρία ήταν με την Γαλατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα