Η... απάντηση της ΑΕΚ στο αίτημα Γκιρτζίκη!

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ!

Η... απάντηση της ΑΕΚ στο αίτημα Γκιρτζίκη!

Η... απάντηση της ΑΕΚ στο αίτημα Γκιρτζίκη!

Καμία έκπληξη δεν ένιωσαν στην ΑΕΚ για την κίνηση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη να ζητήσει τη δίωξη του Δημήτρη Μελισσανίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

H κίνηση του Γιώργου Γκιρτζίκη να απευθυνθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και να αξιώσει τη δίωξη του Δημήτρη Μελισσανίδη κρίνεται αναμενόμενη από την ΑΕΚ. 

Πρόκειται για μία δίωξη που ζητά ο πρόεδρος της ΕΠΟ να γίνει κατά του Μελισσανίδη για τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Aegean περί διαιτητών που θα σφυρίζουν στα... τρένα θεωρώντας την προσβλητική για την ελληνική διαιτησία...

Από την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν υπάρχει κάποια αντίδραση ουσίας και ξεχωριστής σημασίας. Στην Ένωση θα περιμένουν να δουν τι θα ακολουθήσει και πως θα εξελιχθεί κανονικά η υπόθεση και βέβαια για κανέναν δεν αποτελεί έκπληξη η κίνηση του Γκιρτζίκη, γι' αυτό άλλωστε δεν έχει υπάρχει κάποια ουσιαστική επίσημη αντίδραση στο μαντάτο της δίωξης.

Γιατί να υπάρξει άλλωστε (σ.σ.: επίσημη αντίδραση ουσίας) αφού δεν είναι η πρώτη φορά; Αυτό λένε και έχουν απόλυτο δίκιο στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι με παρέμβαση της ΕΠΟ για μία υπόθεση (με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ πριν τη σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας) που είχε ολοκληρωθεί υπέρ της ΑΕΚ από το διαιτητικό δικαστήριο ασκήθηκε (εκπρόθεσμη) έφεση κατά της απόφαση που δικαίωνε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Best of internet