ΠΑΟΚ: Aνοιξαν τα μπλόκα οι αγρότες για τον Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ: Aνοιξαν τα μπλόκα οι αγρότες για τον Μπερμπάτοφ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Aνοιξαν τα μπλόκα οι αγρότες για τον Μπερμπάτοφ!

bet365

Επιστρέφοντας από τη Σόφια για τη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έπεσε «θύμα» των αγροτικών κινητοποιήσεων. Γλίτωσε όταν τον… αναγνώρισαν!

Εγκλωβισμένος στα μπλόκα των αγροτών και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Ο Βούλγαρος με την πολυτελέστατη Bentley έμεινε για αρκετή ώρα καθηλωμένος στο δρόμο προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Οι αγρότες της περιοχής έκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα, με αποτέλεσμα τα εκατοντάδες φορτηγά και αυτοκίνητα να δημιουργήσουν μια ουρά τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων.

Όμως, ο Μπερμπάτοφ είναι ο… Μπερμπάτοφ! Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με την εφημερίδα «Monitor», ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ αναγνωρίστηκε καθώς ήταν καθηλωμένος στην ουρά και ο δρόμος άνοιξε μόνον γι’ αυτόν, με έναν αγρότη να μετακινεί το τρακτέρ του προκειμένου να περάσει ο 35χρονος ποδοσφαιριστής με το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του.

Ανάλογη ευνοϊκή αντιμετώπιση έτυχε και στα σύνορα από τους τελωνειακούς υπαλλήλους, που τον αναγνώρισαν, μεταξύ αυτών κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ, που τον ενθάρρυναν να πετύχει τους στόχους του με την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα