Πάντα καλύτερες από τη Σίτι οι ομάδες του Γκουαρντιόλα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Πάντα καλύτερες από τη Σίτι οι ομάδες του Γκουαρντιόλα (pic)

bet365

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Σίτι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γκουαρντιόλα από το καλοκαίρι και μετά, ενισχύεται και από τους αριθμούς της σύγκρισης με τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση και ίσως κέρδισε όλες τις εντυπώσεις από κάθε μετακίνηση ποδοσφαιριστή και ποσό που διατέθηκε, ήταν η επισημοποίηση από πλευράς Σίτι για τη συμφωνία με τον Γκουαρντιόλα.

Όχι ότι υπήρχαν... ιδιαίτερες αμφιβολίες για τον επόμενο σταθμό του Ισπανού κόουτς που από τα Χριστούγεννα είχε ανακοινώσει πως το καλοκαίρι θα έριχνε την αυλαία της παρουσίας του στη Μπάγερν Μονάχου.

Με τη σύμφωνη γνώμη και του Πελεγκρίνι, η διοίκηση των «πολιτών» γνωστοποίησε το «deal» και ο ίδιος ο Χιλιανός κόουτς τους πρόλαβε όλους ανακοινώνοντας ότι διανύει τους τελευταίους μήνες της θητείας του στους γαλάζιους του Μάντσεστερ, τονίζοντας ότι γνώριζε για τις εξελίξεις εδώ κι έναν μήνα, δίχως να γίνουν κινήσεις από την ομάδα πίσω από την πλάτη του.

Οι αριθμοί της σύγκρισης των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου στα χρόνια του Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, φανερώνουν αποδείξεις ορισμένων από τους λόγους που γεμίζουν όνειρα για κυριαρχία στην Αγγλία, τους οπαδούς των επίδοξων φετινών πρωταθλητών.

Δείτε τον πίνακα:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα