ΠΑΟΚ: Επιτελικός... από το καλοκαίρι

ΠΑΟΚ: Επιτελικός... από το καλοκαίρι

ΠΑΟΚ: Επιτελικός... από το καλοκαίρι

Με τις μεταγραφές των Βελλίδη και Χατζηισαϊα θα πορευτεί μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν διστάζουν να πουν... μεταγραφές τέλος.

Ο ΠΑΟΚ μας είχε συνηθίσει ακόμα και στις καθυστερήσεις να παίρνει ποδοσφαιριστές. Φέτος ούτε στο παρά 5' θα γίνει κάποια κίνηση, άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από χθες πως αν υπάρχει ενδεχόμενο θα κινηθούν μόνο για την απόκτηση του Τσάβες. Ο Δικέφαλος κλείνει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τις μεταγραφές των Μάρκου Βελλίδη και Δημήτρη Χατζηισαϊα. Ο επιτελικός που ήθελε τόσο πολύ ο Ιγκορ Τούντορ από το καλοκαίρι του 2015 για να δέσει η ομάδα στην επίθεση δεν θα έρθει.

Οι Θεσσαλονικείς που δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ρικάρντο Κόστα καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να τον αφήσει από τώρα για να πάει στην Γρανάδα θα πορευτούν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος με το υπάρχον υλικό. Στην ΠΑΕ υποστηρίζουν πως η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό που λείπει είναι η χημεία που ακόμα δεν την έχουν βρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ομάδα του Ιγκορ Τούντορ, έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια και θα πρέπει να δουλέψουν όλοι πολύ σκληρά και ενωμένοι. Οι όποιες κόντρες και προστριβές υπήρχαν και υπάρχουν στην ομάδα θα πρέπει να παραμεριστούν αν θέλουν να υπάρξει πρόοδος και όχι μεγαλύτερο πισωγύρισμα.  

 

Best of internet