Τελειώνει ο Κόστα, οδεύει προς Γρανάδα!

Τελειώνει ο Κόστα, οδεύει προς Γρανάδα!

Η Γρανάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος είναι στην Ισπανία και αναμένεται άμεσα να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Τελειώνει ο Κόστα, οδεύει προς Γρανάδα!

Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ήταν εκείνη που... ενεργοποίησε το ντόμινο εξελίξεων με τον ΠΑΟΚ! Η Γρανάδα μετέφερε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, το οποίο ωστόσο δεν διέρρεε ούτε στους ίδιους τους Ισπανούς. Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη χώρα της Ιβηρικής και αναμένεται μέσα στην ημέρα να λύσει το συμβόλαιό του με τον δικέφαλο. Πιθανότερος προορισμός για τη συνέχεια της καριέρας του, φυσικά, είναι η Γρανάδα, το ενδιαφέρον της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, υφίσταται εδώ και καιρό.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί η Γρανάδα με στόχο την... έκπληξη στη La Liga. Σε απόδοση 3.40 στη Novibet να μη χάσει το συγκρότημα του Xοσέ Σαντοβάλ.

Η απόκτηση του Χατζηισαΐα από τώρα αποκτά έτσι περισσότερη λογική, αφού το υψηλό συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού σε συνδυασμό με την ηλικία του έκαναν τους «ασπρόμαυρους» να συναινέσουν στην αποδέσμευσή του.

Best of internet