Εκτίει με Πλατανιά ο Ποτουρίδης

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Πλατανιά ο Ποτουρίδης

bet365

Στο ματς της 22ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή θα εκτίσει την ποινή του ο Γιάννη Ποτουρίδης.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο 23χρονος αμυντικός, που έχει πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν έχει απουσιάσει σε κανένα ματς μέχρι τώρα, θα εκτίσει την ποινή του σ' έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Πανθρακικού.

Από τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του αποφασίστηκε ότι αυτός θα είναι με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή για την 22η αγωνιστική.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά για την υπόθεση της σωτηρίας, με τη νίκη των «πρασίνων» να βρίσκεται σε απόδοση 4.45 στη Novibet.

Από εκεί και πέρα, μπορεί η ήττα από τον Πανιώνιο να... βύθισε κι άλλο τους Θρακιώτες και να έκανε πιο δύσκολο το έργο τους, όμως ο τεχνικός των ακριτών δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να παλέψει όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο έως αδύνατον να αλλάξει κάτι, αν και απομένουν δέκα αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Πάντως, στον Πανθρακικό κοιτάνε τη συνέχεια, που περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά το προσεχές Σάββατο (6/2).

Ενόψει αυτού ο Χατζηνικολάου δεν υπολογίζει στον Θανάση Παπαγεωργίου, που αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος, ενώ ελπίζει να έχει στη διάθεσή του το... βαρύ χαρτί που ακούει στο όνομα Φρανσίσκο Χαβίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα