Τέλος ο Αγγελίδης, Μίχελ ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Τέλος ο Αγγελίδης, Μίχελ ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Τέλος ο Αγγελίδης, Μίχελ ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

bet365

Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, που παραιτήθηκε από την προεδρία του «Δικέφαλου του Βορρά». Λούμπος Μίχελ ο αντικαταστάτης του.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος έθεσε στην διοίκηση του συλλόγου την παραίτησή του.Την θέση του θα πάρει ο Λούμπος Μίχελ, με τις τυπικές διαδικασίες τις διαδοχής να ολοκληρώνονται αύριο, όταν και θα γίνει Δ.Σ. για να επικυρωθούν οι ενέργειες με την τοποθέτηση του Σλοβάκου στη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Η δήλωσή του Αγγελίδη:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία«. Ιάκωβος Αγγελίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα