Καλτσάς: «Να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει νίκες»

Gazzetta team
Καλτσάς: «Να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει νίκες»

bet365

O Παναθηναϊκός πέρασε από τα Χανιά, επικρατώντας με 3-2 απέναντι στον Πλατανιά, με τον σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων των «πρασίνων, Νίκο Καλτσά, να τονίζει πως το μόνο που θέλει είναι να βοηθά την ομάδα να πετυχαίνει νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για την επικράτηση απέναντι στον Πλατανιά: «Νομίζω ότι σε μια τόσο δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα, όταν κερδίζεις δείχνεις χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό, για να πετυχαίνουμε τις νίκες. Είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, παίξαμε σαν Παναθηναϊκός».

Για τη φάση του πρώτου γκολ: «Είχε πλάτη στην εστία μας, η μόνη του πάσα ήταν στον τερματοφύλακα. Προσπάθησα να κρατήσω καλή θέση, όταν έκανε την πάσα το κυνήγησα και βρέθηκα μόνος μου».

Για τη δική του παρουσία: «Η αυτοπεποίθηση έρχεται από τα παιχνίδια. Παίζοντας την αποκτά ο ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να μιλάω για εμένα, βοηθούν κι οι συμπαίκτες μου, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα για να πετυχαίνει νίκες».

Για τους τραυματισμούς των «πρασίνων»: «Οι τραυματισμοί δεν είναι καλοί για εμάς, έχουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου. Ευχόμαστε περαστικά στα παιδιά, πρέπει να γυρίσουν γρήγορα. Μπροστά μας είναι η δύσκολη ρεβάνς, στο Περιστέρι, πρέπει να πάμε εκεί και να περάσουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν θα το έλεγα, και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κάναμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, θα έχουμε και τον κόσμο μας τώρα και πρέπει να κερδίζουμε κι εντός έδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα