Ντουρμάζ: «Ο Φορτούνης είναι... μαγικός παίκτης»

Ντουρμάζ: «Ο Φορτούνης είναι... μαγικός παίκτης»

Για την εξαιρετική συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη και την αξία του Έλληνα άσου μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ντουρμάζ: «Ο Φορτούνης είναι... μαγικός παίκτης»
Ο Ντουρμάζ τόνισε στη Nova:
 
Για την συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Δουλεύουμε τέλεια μαζί. Έχουμε μία τέλεια συνεργασία. Ξέρουμε ακριβώς ο ένας τον άλλον. Βρισκόμαστε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας… μαγικός παίκτης ο Κώστας και μου αρέσει πάρα πολύ μαζί να παίζω μαζί του».
 
Για τα γκολ με απευθείας φάουλ του ίδιου και του Φορτούνη: «Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό στην προπόνηση. Όταν δουλεύεις πάρα πολύ, γίνεσαι καλός σε αυτό και έρχονται και τα αποτελέσματα στον αγώνα. Είναι κάτι που το κάνουμε καθημερινά, όμως στον μεταξύ μας διαγωνισμό έχω δύο και έχει ένα (σ.σ. γέλια)».
 
Για την μία ακόμα νίκη και καλή εμφάνιση: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δουλεύουμε και προπονούμαστε με αυτό τον στόχο. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στον Πλατανιά, κάναμε ένα κακό παιχνίδι εκεί. Όμως, από τότε επανήλθαμε δυνατοί, έχουμε κάνει τρεις νίκες αν θυμάμαι καλά και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε έτσι».

Best of internet