Περιμένει τον Λέτο για να τον φέρει στην Αθήνα!

Περιμένει τον Λέτο για να τον φέρει στην Αθήνα!

Νίκος Αθανασίου
Περιμένει τον Λέτο για να τον φέρει στην Αθήνα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Σεμπάστιαν Λέτο από την Κατάνια, ώστε να τον φέρει στην Αθήνα για να τον περάσει από... κόσκινο και να τον ξαναντύσει στα πράσινα. Τα ιταλικά δημοσιεύματα περί επίσημου deal.

Όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr από το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός ήταν «ζεστός» για τον Σεμπάστιαν Λέτο και από την στιγμή που οι δύο πλευρές θέλουν να γίνει πράξη η μεγάλη επιστροφή, τα πράγματα έγιναν πιο απλά! Ο Αργεντινός παιχταράς βρίσκεται στην Ιταλία και συζητά την αποδέσμευσή του από την Κατάνια, η οποία βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης. Αν ο «Σέμπα» καταφέρει να πάρει την ελευθερία του κατά την διάρκεια της Δευτέρας, κάτι που είναι αρκετά πιθανό, θα έχει περιθώριο δέκα ημέρες, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν το «είμαι οκ» του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ώστε να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα, να έχουν την ευκαιρία να τον περάσουν από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο και στην συνέχεια να τον ξαναντύσουν με την φανέλα του «τριφυλλιού»,

Αν ο Λέτο και ο εκπρόσωπός του δεν βρουν συμβιβαστική λύση με την Κατάνια, κάτι που θα φανεί μέχρι το μεσημέρι, τότε ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει αύριο, καθώς θα είναι ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως απαραίτητα «χαλάει» η μεταγραφή, καθώς ο Λέτο έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ότι ακόμη κι έτσι, θα βρει τρόπο να είναι διαθέσιμος για το «τριφύλλι».

Τέλος, κατά την διάρκεια της Κυριακής ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν... copy-paste το αρχικό δημοσίευμα από την Ισπανία έκαναν λόγο για «επίσημη» επιστροφή του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό. Κάτι που φυσικά δεν έχει καμία βάση, καθώς κανένα deal δεν ανακοινώθηκε ούτε από την Κατάνια αλλά ούτε και από το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα