Σε καλό δρόμο του Ματέι στον Ατρόμητο (vid)

Σε καλό δρόμο του Ματέι στον Ατρόμητο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σε καλό δρόμο του Ματέι στον Ατρόμητο (vid)

bet365

Η αποχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι δημιουργεί νέα ανάγκη ενίσχυσης του Ατρόμητο, που έχει φέρει σε πολύ καλό δρόμο την υπόθεση του Κοσμίν Ματέι.

Προ ημερών σας είχαμε αναφέρει πως ο Ματέι είχε σχεδόν κλείσει στον Ατρόμητο, ωστόσο στην συνέχεια η υπόθεσή του... ατόνησε. Εξάλλου το Gazzetta.gr είχε αποκαλύψει πρώτο το... φλερτ με τον Ματέι. Μετά την μεταγραφή του Ναπολεόνι στην Τουρκία (σ.σ. που κλείνει άμεσα), οι Περιστεριώτες κινήθηκαν ξανά για να κλείσουν τον Ρουμάνο άσο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός άλλωστε τα είχε βρει σε όλα με τον σύλλογο της Δυτικής όχθης και έμενε το ΟΚ της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Από τον Ατρόμητο μάλιστα επιβεβαιώνεται πως γίνεται προσπάθεια για την απόκτησή του. Ίσως στον Ατρόμητο προλάβουν να κάνουν και ακόμα μία προσθήκη εκτός από εκείνη του Ματέι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα