Επιβεβαιώνουν για Φινμπόγκασον και Άουγκσμπουργκ

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαιώνουν για Φινμπόγκασον και Άουγκσμπουργκ

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι πια μία... ανάσα από την Άουγκσμπουργκ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr που από την πρώτη στιγμή είχε μεταφέρει την σχετική πληροφορία.

Από τις 29 Δεκεμβρίου είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr για το έντονο ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ για τον Ισλανδό στράικερ. Στις 2 Ιανουαρίου σας είχαμε μεταφέρει πως οι Γερμανοί είχαν αποκτήσει τον πρώτο λόγο και λίγες ημέρες πριν για το επικείμενο deal.

Πλέον ο διεθνής φορ οδεύει προς την Άουγκσμπουργκ, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του Gazzetta, που και χθες τόνιζε πως η Άουγκσμπουργκ συνέχιζε να είναι για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του ερυθρόλευκου άσου. Οι Γερμανοί μιλούν για ταξίδι του Φινμπόγκασον για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και κάνουν λόγο για deal της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη. Άλλες πηγές διαρρέουν πως μπορεί η συμφωνία να φτάσει ακόμα και στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ακόμα πως στην Άουγκσμπουργκ περιμένουν την Δευτέρα τον παίκτη στην προπόνηση. Επιπλέον πως στην ίδια ημέρα θα πέσουν οι υπογραφές. To Gazzetta.gr επικοινώνησε με την πλευρά και τον εκπρόσωπο του παίκτη που τόνισαν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άουγκσμπουργκ και πως τις προσεχείς ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα