Μακ: «Είχα μεγάλη διάθεση από τον ερχομό του γιου μου»

Μακ: «Είχα μεγάλη διάθεση από τον ερχομό του γιου μου»

Gazzetta team
Μακ: «Είχα μεγάλη διάθεση από τον ερχομό του γιου μου»

bet365

Στην ιδιαίτερη αφιέρωση του γκολ του στον νεογέννητο γιο του, αλλά και στην υποχώρηση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

«Το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο βρισκόμουν στο νοσοκομείο με τη σύζυγό μου, καθώς γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μας, Αλεξέι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είχα μεγάλη διάθεση από τον ερχομό του γιου μου για να γιορτάσω με μία νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο γκολ μου σήκωσα τη φανέλα για να δείξω στον κόσμο το μπλουζάκι που έγραφε: Καλωσήρθες Αλεξέι. Μετά το ημίχρονο υποχωρήσαμε, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι και δεχθήκαμε το γκολ. Κρίμα» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος του ΠΑΟΚ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα